FK „Mažeikiai“ 3:2 įveikė FBK „Kauną“

Prieš savaitę buvo kilęs klausimas – ar reikės „Kaunui“ rugsėjo 24-ąją važiuoti į Mažeikius?

Klausimas kilo po to, kai dėl ilgai negautų atlyginimų „Mažeikių“ ekipa praėjusią savaitę nenuvyko į A lygos rungtynes Alytuje ir jiems buvo įskaitytas techninis pralaimėjimas 0:3.

Visos futbolo visuomenės džiaugsmui FK „Mažeikiai“ problemos pradėjo šiek tiek mažėti ir panašu, kad čempionatą „Mažeikiai“ užbaigs garbingai.

 

Po tokių įvykių greičiausiai dauguma tikėjosi lengvos „Kauno“ pergalės tos dienos A lygos rungtynėse. Bet viskas pakrypo priešinga linkme jau pirmajame rungtynių kėlinyje.

 

18-ąją minutę „Kaunas“ praleido pirmąjį įvartį, o dar po penkių minučių Ignas Plūkas „uždirbo“ 11 metrų baudinį ir po jo „Mažeikiai“ pirmavo jau 2:0.

 

Iki pertraukos kauniečiams pavyko skirtumą sušvelninti. Sėkmingai suklaidinęs gynėją Craigas THOMSONAS įsiveržė į baudos aikštelę ir taikliai smūgiavo į apatinį vartų kampą (2:1).

 

Po pertraukos kauniečiai jau buvo aktyvesni prie mažeikiškių vartų, bet sėkmingai sužaisti paskutinėje atakų stadijoje niekaip nesisekė, o 70-ąją min. aikštės viduriu „Kauno“ gynybą skrodęs „Mažeikių“ futbolininkas vėl padidino persvarą iki dviejų įvarčių (3:1).

 

Antrąjį savo ir komandos įvartį tik besibaigiant rungtynėms iš 11 metrų baudinio pelnė C.THOMSONAS ir „Kaunas“ turėjo pripažinti „Mažeikių“ pranašumą rezultatu 3:2.

 

Šaltinis: fbk.lt

 

{parasas}