Horoskopas ketvirtadieniui 09-15

Avinas – Nepervertinkite pirmo įspūdžio ir savo galimybių. Tai, kas matosi išorėje ir girdima garsiai ištariant, nebūtinai atspindi tiesą. Dėl jūsų neapdairumo arba dėl kažkieno apsukrumo į paviršių gali iškilti informacija, kurią vertėjo nutylėti.

Tauras – Būsite neramus, visur jausite konkurenciją. Netgi protingiausios jūsų mintys šiandien kažkam nepatiks. Gali sudominti ne visiškai tinkami būdai, kaip pasiekti trokštamą pergalę. Saugokitės klastingų provokacijų.

 

Dvyniai – Vilios įvairūs malonumai, bet dėl to galimi ir nemaži nesusipratimai. Galite padaryti kažką tokio, dėl ko jau rytoj krimsitės. Jūsų komercinė, finansinė iniciatyva liks neįvertinta arba realizuosis ne taip, kaip tikitės.

 

Vėžys – Jūsų sąmonė aus gražesnes ateities viltis, stimuliuos norą keistis, kelti savo kvalifikaciją ar reitingus. Tačiau nieko neįtikinsite, jei tai, ką kalbate ar norite įrodyti, tėra gudri demagogija, veidmainiškas postringavimas. Tai kaip tik ryškiau atsiskleis.

 

Liūtas – Šiandien būkite kiek įmanoma kantresnis su kolegomis, namiškiais. Neužkraukite kitiems savo problemų bei įtarimų. Tai, kas kelia abejonių, turi būti kruopščiai patikrinta – neteisybės, klastos tikimybė išties nemaža.

 

Mergelė – Būsite neramus, nenustygstantis. Šiandieniai susitikimai suteiks naujų įspūdžių, bet nebūtinai vien tik gerų. Panašu, kad spręsite piniginius, vaikų arba meilės klausimus. Renginys, pasimatymas, vaikų poreikiai pareikalaus išlaidų.

 

Svarstyklės – Galite susidurti su įvairiais keblumais, susipainioti savo nuostatose. Domins okultiniai dalykai, religija, menas. Galite sužinoti kažkokią paslaptį arba išgirsti keistus gandus. Tiktų viską apmąstyti, nedaryti greitų išvadų.

 

Skorpionas – Jus draskys vidiniai ir išoriniai konfliktai. Norėsite prasiblaškyti, ieškosite atsipalaidavimo būdų, kurie gali būti pavojingi. Galite susidurti su pavydu, kažkieno asmeninėmis ambicijomis, klasta, veidmainyste. Nekokia diena teisybės paieškoms.

 

Šaulys – Puikiai jausite pagrindą po kojomis ir sugebėsite į situaciją pažvelgti racionaliu žvilgsniu. Vis dėlto galite būti gundomas keistomis, bet viliojamomis perspektyvomis. Jei sutiktumėte, rizikuotumėte savo pinigais, turtu.

 

Ožiaragis – Šiandien galite visur suspėti, daug nuveikti, jei tik nepasiduosite pagundai į viską numoti ranka. Tikėtina, kad už jūsų nugaros vyksta tai, kas gali jums sukelti keblumų. Jauskite atsakomybę už kiekvieną ištariamą žodį, pažadą.

 

Vandenis – Jums derėtų išmokti džiaugtis sėkmės akimirkomis ir nesikrimsti, jei, nepriklausomai nuo jūsų norų, keičiasi kai kurie planai, sutrikdomas stabilumas. Staigmenų gali pažerti jums svarbus žmogus – pasitelkite kantrybę, atlaidumą.

 

Žuvys – Būsite veiklus, bet ne itin padorus. Jūs arba jūsų vaikas gali įsivelti į situaciją, iš kurios išsikapstyti padės tik ypatingas išradingumas arba gerbėjų, draugų pagalba. Abejotini nuotykiai gali rimtai pakenkti ilgalaikiam meilės ryšiui.

 

Šaltinis: vytautus.com