Horoskopas pirmadieniui 07-04

Avinas – Geras laikas susitikti su įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli, tiesa, bendraudami siekite aiškumo – galima netyčia apsigauti tariantis, įsipareigojant. Vakare palanku aplankyti giminaičius ar senus draugus. Netikėtai galite paišlaidauti parduotuvėse: saiko jausmas bus užmigęs.

Tauras – Būsite linkę dramatizuoti aplinkybes. Susitikite su senais gerais draugais, išsikalbėkite, – tai padės nusiraminti. Nepalankus metas svarbioms finansinėms operacijoms, tik draugams padėti neatsisakykite.

 

Dvyniai – Gali pasikartoti sena problema, tiesa, šįkart jums pavyks ją išspręsti. Nauja pažintis gali virsti draugyste, net romantišku jausmu, kuris pakeis jūsų ateitį (šiandien sutikti žmonės, ko gero, atėję iš jūsų karminės praeities). Tad neatsisakykite šiandienos kvietimų į meno renginį ar vakarėlį.

 

Vėžys – Būkite atidūs niekams, smulkmenoms: mažas žingsnis, nedidelis veiksmas šiandien lemtingi. Nebūkite išsiblaškę darbe, – padarysite neleistinų klaidų.

 

Liūtas – Seksis spręsti problemą, susijusią su sutuoktiniu ar kilusią dėl jo, ir pakreipti įvykius reikiama linkme. Galima netikėta draugiška pagalba.

 

Mergelė – Galite nervintis dėl svarbaus reikalo. Ypač kankins nežinia, tačiau vargu ar pavyks išsiaiškinti ką nors vertinga. Venkite svaigalų.

 

Svarstyklės – Jūsų gera valia, seni nuopelnai bus įvertinti aplinkinių ir duos gerų vaisių. Jumis domėsis įdomūs, svarbūs asmenys, tačiau prieš užmegzdami naują pažintį turite paklausti savęs, ar verta tai daryti.

 

Skorpionas – Būkite atidūs ir tuo pat metu kritiški išgirstiems dalykams, gilinkitės į reikalo esmę savarankiškai, aiškinkitės nežinomas aplinkybes, kad netaptumėte nežinojimo auka. Nepriekabiaukite prie tų, kuriuos mylite, ir savo vaikų – jau rytoj dėl to gailėsitės.

 

Šaulys – Dėl išgirstų naujienų ar netikėtai suprastų dalykų neskubėkite ko nors keisti savo gyvenime. Vis dėlto ši diena jums palankesnė nei rytdiena – šiandien reikėtų suspėti sutvarkyti svarbesnius reikalus, kad nereikėtų jų atidėti.

 

Ožiaragis – Niekur neskubėkite, dėl nieko neišgyvenkite – šiuo metu reikia kiek atsiriboti nuo visko. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite duotus pažadus artimiesiems, namuose atlikite seniai suplanuotus ar baikite užvilkintus darbus.

 

Vandenis – Avantiūros ir kitokie rizikingi veiksmai turi būti apgalvoti. Netikęs metas ir su kuo nors aiškintis santykius. Būkite atlaidesni mylimam žmogui – tai sustiprins abipusį supratimą. Neatidėkite rytdienai nieko svarbaus.

 

Žuvys – Susitikimai su senais draugais bus naudingi: padės išvysti, suprasti tai, kam buvote akli. Tiesa, kol kas nesitikėkite gerų pokyčių. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus.

 

Šaltinis: vytautus.com