Horoskopas pirmadieniui 06-06

Avinas – Jūsų ambicijos gali būti perdėtai jautrios, tapsite akli ir kurti, galite be reikalo susikivirčyti su vadovu, su tėvais, su savo globėju. Reikalas tas, kad nežymūs nesutarimai bus sureikšminami, o jūsų reiklumas bus didesnis nei paprastai.

Tauras – Mažiau planuokite, bet ekspromto irgi venkite, vėliau pasirodys, kad paskubėjote ir dabartiniai ketinimai arba neįgyvendinami, arba nereikalingi. Vis dėlto jums pavyks rasti išeitį iš keblios padėties.

 

Dvyniai – Vadovo derėtų vengti, jei išgirsite priekaištų, kaltinimų, nesiginčykite. Pasikalbėti apie jūsų karjeros ateitį laukite palankesnės progos. Būkite apdairūs su pinigais, dokumentais: galite ką nors supainioti, pamesti ar tapti apgaviko, vagies auka.

 

Vėžys – Tikri draugai padės jums, o tie, kurie jais dedasi, tiesiog gražiai šnekės. Jei dėl kurio nors asmens šiandien susipyksite su artimaisiais, šio žmogaus derėtų vengti apskritai. Svarbių reikalų tvarkymą atidėkite.

 

Liūtas – Bjaurokas laikas, kai viltis lydi praradimai. Pasistenkite blaiviau vertinti savo galimybes ir susidariusią situaciją. Lemtingą apsisprendimą derėtų atidėti rytdienai. Pasisaugokite vagių ir pataikūnų.

 

Mergelė – Pasistenkite mažiau kalbėti ir nesiginčyti. Būkite atsargesni su aštriais įrankiais, vairuodami automobilį: jūsų reakcija bus greita, bet netiksli. Įvertinkite draugo patarimus, nepykite už kritiką ant artimųjų.

 

Svarstyklės – Pasisaugokite, kad nebūtų piktnaudžiaujama jūsų prisirišimu prie artimųjų, kad nepapultumėte į žalingą priklausomybę. Tiktų tvarkyti reikalus, susijusius su gyvenamąja vieta. Daugiau dėmesio skirkite namų jaukumui, patogumui.

 

Skorpionas – Ieškokite reikalingų žmonių ir venkite atsitiktinių, mažai pažįstamų asmenų. Nesivelkite į atsitiktinį flirtą ir nebūkite lengvabūdiški prie vairo.

 

Šaulys – Svarbių ir skubių reikalų tvarkymą geriau atidėti rytdienai. Nors šiandien ir taip ne ką spėsite: daug kas strigs, stigs jėgų, sveikatos. Palanku užsiimti buitimi, šeima, namais.

 

Ožiaragis – Ieškokite sąjungininkų, siekite kompromisų. Itin atsargiai priimkite svarbų finansinį sprendimą, net jei jis iš pirmo žvilgsnio atrodys nepriekaištingai. Būkite apdairesni, kad nesąžiningas partneris nesuklaidintų, neapgautų. Likite geranoriški sutuoktinio atžvilgiu.

 

Vandenis – Pavojingas laikas. Daug nesitikėkite – galimos kliūtys, stabdžiai, kuriuos įveikti nebus paprasta: geriau jau reikalą atidėti. Netinkamas metas tvarkyti biurokratinius reikalus. Gresia nuostoliai, baudos. Nepalanku aiškintis meilės santykių.

 

Žuvys – Remkitės šeimos nuomone. Būkite atsargūs su šeimos pinigais, skirtais remontui, namui, butui statyti ar įrengti.

 

Šaltinis: vytautus. com