Sekmadienį Mažeikių apylinkėse liepsnojo net 2 gaisrai. Nukentėjo žmonės

Sekmadienis, gruodžio 12-oji, Mažeikių apylinkėse buvo nelaimingas net dvejoms šeimoms. Pirmas pranešimas apie gaisrą buvo gautas apie 19:03 val. Ugniagesiai išskubėjo gesinti Mažeikių r. sav., Naikiose degančio gyvenamojo namo.

Atvykę gaisrininkai rado jau atvira liepsna degantį namą, kurio stogas buvo įgriuvęs.

Gaisro metu nudegė mūrinio namo I aukšto dalis, stogas, kuris buvo dengtas šiferiu, medinis perdengimas, išdegė vidus. Gaisro metu nukentėjo pil. (g. 1980 m).

 

Nukentėjusiajam diagnozuotas 30% kūno II laipsnio nudegimas, jis paguldytas į reanimacijos skyrių. Kitas vyras (g. 1954 m) apdegė galvą, veidą, blauzdas, plaštakas.

 

Dar nesibaigus gelbėjimo darbams Naikiuose, apie 20:11 val, priešgaisrinėje gelbėjimo stotyje gautas dar vienas pranešimas apie degantį gyvenamąjį namą Mažeikių r. sav., Tirkšlių sen., Pievėnų k.

 

Mažeikių GMP pranešė, gyvenamajame name buvo kilęs gaisras, yra nukentėjusi moteris. Atvykus ugniagesiams iš medinio gyvenamojo namo jau buvo išnešta nukentėjusioji moteris.

 

Apdegusi kojas, 1935 m. gimimo moteris perduota medikams. Gaisro metu degė lova, gaisrą užgesino gyventojai iki atvykstant PGP.

 

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento informacija

 

{parasas}