Penktadienį – krepšinis ir futbolas

Pirmąsias kalendorinės žiemos rungtynes „Mažeikių“ (9 ir 6) krepšinio klubas žais jau šį penktadienį (gruodžio 3 d.) namuose, kai priims pirmojo turo skriaudėjus Kauno „Žalgirio-Sabonio mokyklą“ (10 ir 5). Sezono starte mažeikiškiai pastariesiems išvykoje nusileido 16 taškų skirtumu.

Nors saboniukai neteko pagrindinio savo vidurio puolėjo V.Čepukaičio, kuris rinkdavo po 14,5 taško ir atkovodavo po 10,5 kamuolio, jaunieji krepšininkai ir be jo atrodo labai grėsmingai.

Išvykusį komandos lyderį sėkmingai pakeitė Mažeikiuose krepšinio pagrindus krimtęs Gediminas Žylė, kuris po Čepukaičio išvykimo vidutiniškai renka po 18 taškų ir atkovoja po 9,5 kamuolio.

„Mažeikius“ nuo pirmojo ekipų susitikimo papildė V.Gabšys, kuris tapo vienu iš ekipos lyderių.

Rungtynės Mažeikiuose prasidės kiek neįprastai, 16:00 valandą.

Krepšinis tą vakarą nebus vienintelis renginys „Ventos“ mokyklos sporto salėje – iškart po krepšinio, 18:00 val., po 15 metų pertraukos į aikštelę išbėgs legendinės Mažeikių „ROMAR“ futbolo ekipos žvaigždės, kurios susikaus su dabartine FK „Mažeikių“ ekipa.

Lėšos surinktos už šias rungtynes bus skiriamos labdarai, bus perkamas futbolo inventorius ir išdalinta Mažeikių rajono kaimo mokykloms.

 

{kk}