Mažasis genijus Ilja nebenori šlovės!

Keturiolikametį „mažuoju stebuklu“ pramintą Ilja Aksionovą gąsdina šlovė. Pravirkdęs net visko mačiusią atlikėją Violetą Tarasovienę laidoje „2 minutės šlovės“, jis netrukus pareiškė: jokio populiarumo, užaugęs noriu būti paprastas muzikantas!

Jis tiesiai šviesiai prisipažino neturintis ambicijų išgarsėti LNK laidos „Valanda su Rūta“ filmavime.

„Ilja, ar tikėjaisi sulaukti tokio populiarumo, kokį turi dabar? Tave kalbina gausybė žurnalistų, esi kviečiamas į laidas“, – keturiolikmečio paklausė laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Anksčiau, rodos, populiarumu besimėgavusio Iljos atsakymas pribloškė daugelį: „Ne, ir nenoriu būti populiarus, žinomas. Nežinau kodėl, tačiau supratau, kad man to nereikia. Užaugęs noriu būti paprastas muzikantas.“

„Ilja teisingai kalba. Vaike, nesiveržk į šitą pigų „popso“ pasaulį. Eidamas į jį, tu prarasi savo auksinį balsą, prarasi visą savo meną“, – patarimus dalijo maestro Donatas Katkus.

Laidos filmavime dalyvavusi Iljos mokytoja pasakojo, kad vaikinas dainuoja „Mažojo Princo“ spektaklyje. Mokytojos teigimu, jis iki spektaklio kalbėjo tik rusiškai, o po kasdienių pamokų išmoko ir lietuviškai.

R. Mikelkevičiūtei studijoje sėdintiems laidos svečiams uždavus klausimą, ar, jų manymu, Ilja neišpuiks sulaukęs tokio dėmesio, maestro D. Katkus atsakė trumpai: „Šitas vaikas tikrai neišpuiks.“
 

„Ilja televizijoje pasirodo ne pirmą kartą. Anksčiau jis dalyvavo „Dainų dainelės“ konkurse, tačiau tik LNK televizija parodė, kad jis yra tikras perlas ir kad visa šalis gali juo didžiuotis. Jeigu jo balsas ir mutuotų, ko visi tikrai nenorime, turėsime gražų prisiminimą“, – laidoje kalbėjo dainininko Iljos mokytoja.

{alfa2}