„Mažeikių mėsinė“ pirmąjį pusmetį padidino savo produkcijos pardavimus

Finansų ekspertai puse lūpų jau kalba, kad ekonomika Lietuvoje pradeda atsigauti. Tiesa, atsigavimas vos tik juntamas, tačiau tai jau šioks toks postūmis į priekį, nes tik kurie Lietuvos ūkio subjektai rodo ekonomikos atsigavimo požymius. Optimistiškai nusiteikusi yra ir UAB „Mažeikių mėsinė“.

 

Apžvelgiant 2010 metų, pirmojo pusmečio UAB „Mažeikių mėsinė“ rezultatus, įmonės vadovybė drąsiai konstatuoja, kad naujai suformuota efektyvi įmonės darbuotojų struktūra ir  įdiegta nauja gamybos procesų kontrolės ir apskaitos sistema, leido pasiekti gerų rezultatų. 

 

Lyginant su praėjusių metų tuo pačiu laikotarpiu UAB „Mažeikių mėsinė“ padidino gatavos produkcijos pardavimo apimtys 5,1% arba 55,5 t daugiau nei praėjusiais metais. Šviežios mėsos  6,1%  arba 157,6 t daugiau nei parėjusiai metais.

 

Mažeikiuose esanti mėsos gamybos ir perdirbimo įmonė įsisavino 173 000 litų ES paramos ir baigė įgyvendinti projektą, skirtą žmogiškųjų išteklių tobulinimui. Taip pat buvo gauta 150 000 Lt. ES parama už investicijas į naujus įrengimus ir technologijas.

 

ŠALTINIS: mesine.lt

{parasas}