Pasimatymų su „blogais“ vyrais horoskopas

Ir štai mergina rengiasi į pasimatymą su „blogu“ vyruku. Kaip jai reikėtų teisingai elgtis pagal jo Zodiako ženklą, kad susitikimas praeitų sėkmingai? O, svarbiausia, kada laikas prieiti prie pagrindinio klausimo?.. Ar vertėtų skubėti ar kažkiek palaukti? Todėl šis horoskopas turėtų padėti žengti teisingą žingsnį.

Avinas

Tikriausiai jis nuves merginą į zoologijos sodą, kur supažindins su ten dirbančiu savo giminaičiu. Bet gali pakviesti ir į ištaigingą restoraną. Todėl tegul mergina nenustemba, jei jis paklaus, į kokį konkrečiai restoraną norėtų užsukti, ką užsisakyti valgyti ir išgerti. Tačiau labai nustebs, jei mergina kalbės apie ką nors kitą, tik ne apie valgį. Kada „tai“ padaryti? Kada tik norite! Jeigu jis neturi rimtų ketinimų, tai tikėtina, kad jo tikslas bus vienintelis: kaip greičiau įsitempti merginą į lovą. Bet jei mergina labai patiks, permiegojęs su ja, gali pasiūlyti tekėti už jo.


Ryškiausias atstovas: aktorius Ewanas McGregoras.

 

Jautis

Kad ir kaip keistai benuskambėtų, bet geriau niekada neiti į pirmą pasimatymą su Jaučiu. Mat gali atsitikti taip, kad mergina iš karto panorės su juo nueiti į santuokų rūmus. Tačiau gyvenimas yra gyvenimas, todėl net tokiam širdžių ėdikui reikėtų parodyti ragus. Pavyzdžiui, pirmą kartą pasimylėti su juo po gero mėnesio nuo pažinties pradžios. Gal tada Jautis tinkamai įvertins savo pergalę…


Žinomiausias atstovas: Davidas Beckhamas.

 

Dvyniai

Reikėtų džiaugtis iš širdies, jei Dvynys pakviestų į pirmąjį pasimatymą! Mat jis bus merginai labai dėmesingas, kadangi nauja ir dar nespėjo nusibosti. Kada pasimylėti? Nereikėtų ilgai tempti gumos. Kadangi visos Dvynio gerosios ir blogosios savybės atsiskleidžia mylintis. Todėl šis malonus užsiėmimas padės išsiaiškinti, ar jis tinka merginai ir priešingai.


Ryškiausias atstovas: Johnny Deppas.

 

Vėžys

Jis pakvies merginą pas save pietų ir paprašys, kad ji pati viską paruoštų. Pirmiausiai dėl to, kad tai gerokai pigiau nei eiti į restoraną. Žinoma, galima paruošti pietus, tačiau nereikėtų skubėti į lovą. Vertėtų sulaukti tos dienos, kai jis garsiai pasakys, kad įsimylėjo ir prisieks amžina meile. Beje, jis būtinai tai padarys. Ir pakankamai greitai. Tik nereikėtų stebėtis, jei kitą rytą jis išsigins savo žodžių. Ypač jei jo mama pabelstų kumščiu į miegamojo duris ir paklaustų, ar su juo viskas gerai. Mat visą naktį ji girdėjo aimanas sklindančias per miegamojo sienas ir pagalvojo, kad sūnui sustreikavo pilvukas.


Žinomiausias atstovas: Tomas Cruise‘as.

 

Liūtas

Pirmasis pasimatymas greičiausiai paliks malonų įspūdį. Liūtas papasakos tiek nuostabių istorijų apie save! Visi tie pasakojimai pasirodys merginai pakankamai intriguojantys net per antrąjį pasimatymą, kai Liūtas juos vėl pakartos. Kada „tai“ padaryti? Mergina turėtų pati nuspręsti, tačiau seksas – bene vienintelė priemonė užčiaupti Liūto nasrus. Beje, šnabždesiai į ausį ar atsisakymas pasimylėti su juo gali sukelti tokį pat efektą. Bet gali atsitikti ir taip, kad po dviejų pasimatymų mergina beprotiškai įsimylės liūtą ir toliau nebeįsivaizduos gyvenimo be jo.. Todėl, jei tik bus noro, per trečią pasimatymą galima ir apsinuoginti!


Ryškiausias atstovas: Antonio Banderas.

 

Mergelė

Galų gale nusprendęs pakviesti merginą į pasimatymą, šio Zodiako ženklo atstovas vis dėlto pirmiausiai gali pasiūlyti užsukti į vegetarų kavinukę. Arba pasiūlyti kokį nors kitą malonumą sveiko gyvenimo tema. Tačiau reikėtų būti atsargiomis, kai vakare jis prasitars apie vieną itin jaukią vietelę, kur galima išgerti ne tik raudono vyno, bet ir… Be to, visai ne pro šalį būtų patikrinti šio vyruko tapatybės kortelę. Kaip padaryti „tai“? Atsisakyti daryti „tai“! Mat greičiausiai Mergelė išnaudos šiltą vasaros naktį savo malonumams ir tiek daugiau jį tematysite.


Ryškiausias atsotvas: Keanu Reeves.

 

Svarstyklės

Pirmasis pasimatymas su Svarstyklėmis praeina tiesiog stebuklingai. Jis gali pasiūlyti apsilankyti madingoje įstaigoje, kur vynas teka upeliais, ir kur sėkmingai klostysis pokalbis. Šio ženklo vyras dosniu gestu apmokės net ir labai didelę sąskaitą. Juk jis ne kartą matė, kad būtent taip elgiasi tikri vyrai. Tik jokiu būdu nesugadinkite viso reikalo klausimu: „o kada tu man paskambinsi?“ Tačiau net jei po metų šis vyrukas prisimintų ir paskambintų, vertėtų su juo susitikti, bet per „atitinkamą atstumą“. T.y neskubėti į lovą. Galų gale nutiks taip, kaip pati mergina nuspręs.


Žinomiausias atstovas: Mattas Damonas.

 

Skorpionas

Šio ženklo atstovai sugeba iš karto apžavėti merginą. Jau po pirmo pasimatymo jis viską žinos apie ją, kas jį domina. O mergina gali net nesužinoti „blogo“ vyruko vardo. Kadangi Skorpiono galvoje daugybė paslaptingų planų, todėl merginai vargu ar pavyks atspėti, kada geriausiai būtų suartėti pirmą kartą. Todėl reikėtų pasukti į miegamąjį tada, kai to panorės Skorpionas. Tikėtina, kad tai gali atsitikti ir pirmąjį pažinties vakarą. Tiesa, ryte kažin ar jis prisimins jos vardą. Tačiau tai nieko baisaus! Tegul jos pamirštas vardas būna jam dar viena neįminta mįslė, kurią jis būtinai panorės įminti!


Žinomiausias atstovas : Leonardo DiCaprio.

 

Šaulys

Ką čia slėpti, norėdamas įsitempti merginą į lovą, Šaulys nepagailės pinigų jau per pirmąjį pasimatymą. Tačiau nereikėtų stebėtis, kai vieno ištaigingiausio restorano salėje, kur nuostabiai leisite laiką su šio ženklo atstovu, gali atsitikti taip, kad neužteks jo kortelėje pinigų susimokėti sąskaitą. Kaip padaryti „tai“? Šiuo atveju niekas negalėtų atsakyti į šį klausimą. Tačiau vertėtų surizikuoti. Mat šio ženklo atstovai – aistringi ir seksualūs vyrai ne tik iš išvaizdos, bet ir lovoje. Todėl tas susitikimas gali palikti neišdildomą įspūdį…


Žinomiausias atstovas: Bradas Pittas.

 

Ožiaragis

Pirmąjį pasimatymą Ožiaragis išnaudoja tik tam, kad įsitikintų, ar verta investuoti į merginą pinigus. Todėl pirmasis pasimatymas labiau panėšės į interviu su galimu darbdaviu. Patarimas: mergina turėtų atrodyti tarsi būtų laimėjusi milijoną loterijoje. Kada padaryti „tai“? Ožiaragis mėgsta viską planuoti iš anksto, todėl, jei būtų galimybė reikėtų užmesti akį į jo darbo kalendorių. Ten turėtų būti pažymėta data. Ožiaragis mėgsta planuoti intymius santykius net su ta moterimi, kurią jis įsimylėjęs iki ausų.

Žinomiausias atstovas: Orlando Bloomas.

 

Vandenis

Labiausiai tikėtina, kad pirmasis pasimatymas nebus eilinis susitikimas. Šio ženklo atstovas greičiausiai susidomės mergina labiau kaip asmenybe. Be to, po kelių pasimatymų Vandenis supras, kad karštai įsimylėjo. O štai tada mergina ir turėtų jį „supakuoti“. Tiktai ne seksu, o švelniais žodžiais ir jaudinamais prisilietimais. Beje, veikti reikėtų atsargiai, kad jis nieko neįtartų. Antraip vyrukas ga
li pagalvoti, kad mergina nebegali be jo gyventi.


Ryškiausias atstovas: Ashtonas Catcheras.

 

Žuvys

Jei per pirmąjį pasimatymą vyras pasiūlytų nueiti į gerą restoraną, mergina turėtų pati pasirinkti. Antraip gali tekti sukarti daug kilometrų, kol atrasite tai progai tinkamiausią. Kada padaryti „tai?“ Bet kada, tik ne pirmąjį vakarą. Reikėtų palaukti, kol jį paliks buvusi draugužė. Galų gale, kol jis pats to panorės. Tiesa, nereikėtų stebėtis, kad nors tarp jūsų ir nieko nebus pirmąją pažinties naktį, jis vis tiek paskui girsis draugams, kad „išprievartavo“ abipusiu susitarimu.


Ryškiausias atstovas: Haveras Bardemas.

 

{alfa2}