Mažeikiškių futbolininkų laukia dvejos draugiškos rungtynės

FKmazeikiai.lt

Nenumaldomai artėjant „transferų“ langui, FK „Mažeikiai“ sužais dvi draugiškas rungtynes. Pirmose rungtynėse, jau šiandien, birželio 17 dieną, 18 valandą, Jūrmaloje, mūsų komanda ginklus surems su praėjusių metų, Latvijos aukščiausios lygos, ketvirtos vietos laimėtojais FK „Jūrmala”“ ekipa.

 

Turbūt, niekam ne paslaptis, kad jau visai ne už kalnų vasaros „transferų“ (mainų) lango pradžia, kai nuo liepos 1 dienos į aikštelę galės išbėgti naujai registruoti žaidėjai. Jei pamenate, dar gegužės mėnesį buvo pasirašyta sutartis su FBK „Kauno” puolėju Gintu Podeliu.

 

Šiuo metu komandoje yra bandomi dar keturis nauji žaidėjai, o geresnio išbandymo, nei draugiškos rungtynės su stipriais varžovais, turbūt būti ir negali. Todėl FK „Mažeikiai“ prieš atsidarant „transferų“ langui sužais dvi draugiškas rungtynes.

 

Jau šiandien, birželio 17 dieną, 18 valandą, Jūrmaloje, mūsų ekipa (su naujai bandomais žaidėjais) susitiks su praėjusių metų Latvijos aukščiausiosios lygos („Virslyga“), ketvirtos vietos laimėtojais FK „Jūrmala“.

Visi, kas domėjosi Mažeikių komandos pasiruošimu sezonui, turbūt jau žino, kad Jūrmalos ekipa vienintelė iš Latvijos komandų, įveikė mažeikiškių ekipą (FK „Mažeikiai“ įveikė Rygos „Daugava“ (3:2); Liepojos „Metalurgs-2“(2:0) , Ventspilio „Tranzits“(4:0), FK „Jelgava”(1:0)).

 

Tiesa pralaimėjimas „Jūrmalai“, buvo labai skaudus, rezultatu(1:5), todėl mažeikiškiai turi itin stiprią motyvaciją nukauti brolius latvius.

 

O štai, birželio 29 dieną, 18.30 valandą, Mažeikių centriniame stadione, „Mažeikių“ ekipa išbandys savo jėgas ir su vienu stipriausiu Lietuvos futbolo klubų, FBK „Kauno“ ekipa.

 

Mažeikiškio Sauliaus Vertelio vadovaujama ekipa, buvo antra ir paskutinė ekipa nukovusi mūsų komandą pasiruošimo metu. Tada mažeikiškiai nusileido rezultatu 0:2, beje vieną iš FBK „Kauno“ įvarčių pelnė Gintas Podelis, kuris šiose rungtynėse jau bandys nuginkluoti nebe „Mažeikių“, o „Kauno“ vartininką. 

 

Po šių poros rungtynių, treneris galės apsispręsti, kuriuos iš naujų žaidėjų verta pasilikti likusiam A lygos sezonui, o kurių žaidėjų, deja, teks atsisakyti.

 

Bet kokiu atveju, visi tikisi, kad nauji žaidėjai tik sustiprins „Mažeikių“ komandą ir padės jai sėkmingai kovoti A lygoje ir LFF taurėje.

 

Linas Glodenis.

ŠALTINIS: FKmazeikiai.lt

{parasas}