Kur ieškoti meilės kiekvienam Zodiako ženklui?

Avinas gali sutikti būsimą savo meilę įvairiose su menu susijusiose įstaigose. Pavyzdžiui, teatre, muziejuje ar kurio nors menininko kūrybos parodoje. Taip pat parduotuvėse, prekiaujančios meno kūriniais ar priemonėmis, kurios skirtos menui. Taip pat aktorių, dailininkų, rašytojų kompanijose ar jų kūrybos vakaruose.

Jaučiui рaprasčiau būtų savo meilę rasti buities sferos įstaigose. Pavyzdžiui, cheminės valyklos patalpose, lombarde ar namų apyvokos daiktų parduotuvėse. Taip pat gėlių parduotuvėje arba zooparduotuvėje, net zoologijos sode. Be to, bet kurioje remonto dirbtuvėlėje, poliklinikoje ar vaistinėje.

Savo meilę Dvyniai galėtų sutikti verslo partnerių kompanijose ar dalykinių susitikimų metu. Taip pat klestinčios firmos biure, ypač juridinėse ar greta esančiose įstaigose. Be to, ir užsienio atstovybėse bei arti jų, gamtoje, tose vietose kur gausu akmenų, medžių bei žydinčios augmenijos.

 

Vėžys gali susitikti savo meilę kažkokioje paslaptingoje vietoje. Pavyzdžiui, būrimo salone arba žmogaus namuose, studijuojančio ezoterikos mokslus bei kitose su magija susijusiose vietose. Taip pat silpnai apšvietose vietose.

 

Savo gyvenimo meilę Liūtas gali sutikti lėktuve, ilgos kelionės metu. Taip pat bet kurioje aukštojoje mokymo įstaigoje, ypač tose, kur dėstoma filosofija ir teisė. Be to, knygyne ar užsienio firmos biure, užsienio kalbų kursuose. Apskritai, tose vietose, kur daug užsieniečių.

 

Mergelei lengviausia bus sutikti būsimą mylimą žmogų darbe, netoli statybų aikštelės ar statybinės organizacijos biure, statybinių medžiagų parduotuvėje, įstaigose, susijusios su įstatymų leidimu ar kontroliuojančios įstatymų vykdymą. Taip pat gamtoje, kalnuotoje vietovėje, miesto gavtėse, kur nėra augmenijos.

 

Svarstyklėms lengviau bus sutikti žmogų, kuris užkariaus širdį bet kuriose originaliai apipavidalintose vietose, taip pat įstaigose, užsiimančios eksperimentine veikla ar tyrinėjimais, klubuose, kur susirenka tų pačių interesų žmonės, gerų draugų kompanijose, įstaigose, kurios susijusios su tiksliaisiais mokslais.

 

Savo būsimą gyvenimo meilę Skorpionas turėtų sutikti netoli tvenkinio, ežero arba baseine, tiesiog vandenyje. Apskritai, bet kurioje vietoje lyjant lietui, parduotuvėse ir organizacijose, turinčios sąsajų su vandeniu, taip pat ligoninėje ar netoli jos.

 

Šauliai turėtų ieškoti savo meilės mitinguose ar demonstracijose, prie ugnies šaltinio ar netoli ugniagesių tarnybos vietos. Parduotuvėse, prekiaujančios stipriais gėrimais, karinėse organizacijose ir raudonos spalvos interjere.

 

Ožiaragiai turėtų sutikti savo gyvenimo meilę gamtoje, vaizdingoje vietovėje, kur daugybė gėlių, sode, mados ar grožio salonuose, organizacijose, kurios susijusios su rankdarbiais ar verslu.

 

Vandenis ras savo meilę pasivaikščiojimo metu, važiuodamas visuomeniniu transportu, ten, kur bus labai daug žmonių. Taip pat giminaičio namuose, greta mokyklos, bet kurioje parduotuvėje.

 

Būsimą mylimą žmogų Žuvys turėtų susitikti bet kurioje gyvenamoje patalpoje, greta kito gyvenamo namo, giminaičio namuose, baldų ar buitinių prekių parduotuvėse, organizacijose, susijusios motinystės, gimdymo namų, vaikų, mokyklų klausimais.

 

{alfa2}