Vyrą galima „išlukštenti“ pagal jo gimimo planetą (Papildyta)

Jau yra, kad Zodiako ženkluose glūdi žmonių psichologija. Kitaip tariant, kai žmogus nori suprasti savo „antrąją pusę“, jis pasitelkia į pagalbą astrologiją. Zodiako ženkluose atsispindintys vyrų bruožai – geras sufleris norinčioms sužinoti, kokie jie yra ir kaip elgtis su mylimaisiais. Astrologų tvirtinimu, kurios nors planetos įtaka gali būti labai stipri individualiam Zodiako ženklui. t.y., gali vienu brūkšniu užbraukti visus ženklo apibūdinimus.

Mėnulis (tipiški Vėžiai, Ožiaragiai , kartais Jaučiai)

Mėnulio planetos vyras niekada nežengia pirmo žingsnio. Pirmiau jis siunčia moteriai fluidus, tyrinėja žvilgsniu. Jei ji – nepriimtina, gali lengvai atsisakyti. Be to, jis mėgsta provokuoti moterį, kad ši būtų aktyvi ir imtųsi iniciatyvos. Tačiau, kai moteris jį užkariauja, gali iš karto pavirsti kaprizingu vaiku.

Artimai bendraujant su moterimi, jam gali prabusti ir tėviški jausmai. Kitaip tariant, jam patinka žaisti šeimą ir apsikeisti vaidmenimis. Mėnulio planetos vyrams būdingas lankstumas, sugebėjimas prasiskverbti į širdies gelmes. Atrodo, kad jie gali suprasti moterį taip, kaip tik ji pati moka save suprasti. Tačiau Mėnulio planetos vyrai dažnai mėgsta kritikuoti kitus stipriosios lyties atstovus už jų grubumą ir nemokėjimą gražiai elgtis su moterimis.

Pavargusiai nuo vyriško grubumo moteriai būtų labai malonu tai girdėti, tačiau ji net neįtaria, kad tas subtilus žmogus gali po kiek laiko tiesiog atsisėsti jai ant sprando. Lovoje su Mėnulio planetos vyru labai gera. Nei viena moteris neras švelnesnio ir emocingesnio partnerio nei Mėnulio vyras, tačiau jiems stinga tikros vyriškos jėgos. Tokie vyrai greičiau atsiduoda moterims nei užkariauja jas. Mėnulio planetos vyrai patinka aiškiai išreikštoms asmenybėms, pakankamai valdingoms ir „kietoms“ moterims arba priešingai – infantiliškoms, ieškančioms maitintojo, šilumos ir ramybės.

 

Saulė (dažniausiai Liūtai ir Avinai)

Šios planetos vyrai negaili savo išrinktąjai švenčių su fejerverkais, oro balionais ir kitomis brangiomis dovanomis. Tačiau jei įsižiūrėtum atidžiau, paaiškėtų, kad jie labiau nori pasirodyti, daugiau gėrisi savimi nei nuoširdžiai stengiasi dėl moters. Nors jie ir suteikia nemažai džiaugsmo išrinktajai, sau jo skiria dar daugiau. O kai atsiduria lovoje, paaiškėja, kad daug energijos išeikvota šou pasirodymuose… Todėl paprastai seksas su saulės planetos vyru neužsitęsia. Ir vėl šventės, svečiai, fejerverkai…

Nepaisant to, emocinis artumas su šios planetos vyru – įmanomas, tik jei moteris sugebės vienu ir tuo pačiu metu išgyventi su juo dvasinį pakilimą. Tačiau aptarti su juo iškilusias problemas ir sulaukti užuojautos nepavyks. Toks bendravimo stilius jį tik suerzins.
Tiesa, jis pats taip pat nelinkęs skųstis, todėl greičiau užsisklęs savyje ar vienumoje nei pasakys, kas jam slegia širdį. Saulės planetos vyrai labai patinka ne tik linksmoms, nerūpestingoms vakarėlių liūtėms, bet ir amžinai nusiminusioms, pesimistiškoms asmenybėms, ieškančioms gyvenimo džiaugsmo.

 

Меrkurijus (paprastai Dvyniai ir Mergelės)

Šios planetos vyrai – eksperimentuotojai visose gyvenimo sferose. Suprantama, ne išimtis meilėje ir intymiuose ryšiuose. Tačiau jie nelinkę ilgai draugauti, nes gali pakerėti moterį aštriu protu, erudicija ir suvilioti gudrumu. t.y., suintriguoti ar išprovokuoti moterį, kad ši pati neatsilaikytų. Apie savo jausmus kalba tiesiai, tačiau ne dramatiškai, o draugiškai. Taip pat nedramatizuoja, jei moteris ir atsisako nuo vilionių. Tačiau save siūlo atkakliai, gal net kiek per daug įkyriai. Moteris iš karto pajunta, kad tai gali būti pirmas ir paskutinis susitikimas. Vienaip ar kitaip, nei vienas iš jų nelieka įskaudinti.

Intymiuose ryšiuose Merkurijaus planetos vyras taip pat elgiasi draugiškai. Pavyzdžiui, gulėdamas lovoje su partnere gali pradėti kalbėti apie kitą moterį, tačiau ir gulinčios greta gali paklausinėti apie ankstesnius jos vyrus… Žodžiu, jokio pavydo ar konkurencijos. Seksas su juo techniškas, kaip ne vienerius metus lankomos gimnastikos treniruotės. Po to dušas ir jis imasi visai kitokio pobūdžio darbų. Kitaip tariant, šios planetos vyrams intymūs ryšiai tas pats, kaip ir pavalgyti. Todėl merkurijais labiau susižavi moterys, pavargusios nuo ilgų, sekinančių ir dramatiškų meilės romanų.

 

Saturnas(paprastai Ožiaragiai ir Vėžiai, kartais – Avinai ir Svarstyklės)

Kol šios planetos vyrai įsisiūbuoja santykiuose, praeina nemažai laiko. Gali stebėti moterį ne vienerius metus. Tačiau jie – padorūs vyrai. Jautrūs ir gali dūsauti kartu su savo mylimąja. Dažniausiai moteris žengia pirmą žingsnį – taip lengviau abiems. Jei Saturno planetos vyras vis dėlto parodo iniciatyvą, tai jam nesklandžiai pavyksta. Be to, jis nemoka dumti akių, užtat jo jausmai – pastovūs ir tikri. Juo galima pasitikėti kaip niekuo kitu.

Seksas su šios planetos vyrais gali tęstis iki begalybės… Tačiau tarp greitai „atsigaunančių“ ir „neatsigaunančių“ Saturno planetos vyrų – didelis skirtumas. Pirmieji darbuojasi kaip automatai, be jokio jausmo, kiti – nesigilina į sekso techniką, užtat sutelkia visą savo dėmesį į jausmus ir emocijas, kad privestų ne tik save, bet ir savo partnerę iki palaimos aukštumų. Saturno vyrai patinka moterims, kurios dar nespėjo realizuoti motinystės instinkto ir moterims avantiūristėms: „kažin, ar pavyks man pekąsti tą riešutėlį?“

Uranas(labiausiai charakteringas Vandeniams)

Jie įsimyli labai netikėtai ir gana intensyviai bei ekstravagantiškai parodo savo jausmus, kad net gali išgąsdinti moterį. Labai išrankūs draugaudami su moterimis. Jiems patinka stebinti savo išrinktąsias. Tačiau gėlės, komplimentai ir brangios dovanos – ne jų amplua. Greičiau jie gali išdygti vidury nakties ir ištempti mylimąją į kelionę su bilietais į vieną pusę. Intymūs ryšiai rutuliojasi pagal principą: „tai per mažai, tai per daug“. Kai per mažai – gali išnykti kuriam laikui nieko nepasakęs. Kai per daug – įvyksta stebuklas. Mat Urano planetos vyras mylėdamasis tarsi persikelia į kitus pasaulius, nusinešdamas su savimi moterį.

Nors partnerei ir nesistengia įtikti, nes jos emocijos ir jausmai jo pernelyg nejaudina. Geriausiai su šios planetos vyrais jaučiasi stiprios ir savarankiškos moterys, kurioms nereikia rūpinimosi ar palaikymo. Tuo tarpu švelnioms ir pažeidžiamoms būtybėms geriau laikytis kuo toliau nuo tokių vyrų. Nors Urano planetos vyrais susižavi ir „teisingos“ moterys, pavargusios nuo gyvenimo kasdienybės ir rutinos bei tokios pat „ateivės iš kitos planetos“.

Neptūnas (paprastai Žuvys, Skorpionai, kartais – Vandenis)

Tai – pats pavojingiausias vyrų tipas. Neptūnai vyrai sugeba žavėti moteris beveik nepajudindami nė piršto. O jautrioms ir sentimentalioms moterims tiesiog pradeda svaigti galva vien nuo jų buvimo šalia. Neptūno planetos vyrai nesąmoningai traukia moteris. Jie gali iškrėsti ką nori, tačiau jos vis tiek neliks jiems abejingos.

Seksas su jais – palaimos viršūnė. Moterys tiesiog ištirpsta juose. Tai ypač pajunta moterys, turinčios lesbietiškų polinkių arba tos, kurias vaikystėje nuolat gaubė motiniška meilė. Apskritai, Neptūno vyrai skirti silpnoms, ieškančioms gyvenimo atramos moterims, kuriomis reikia rūpintis. Neptūno planetos vyrai tarsi narkotikas – paragavus jo, nebeįmanoma sustoti. Tačiau ištikimybe ir atsidavimu neptūniečiai nepasižymi… Todėl jie ir pat
inka moterims, turinčioms „aukos“ ar „mamos“ kompleksų.

Plutonas (paprastai – Skorpionai, Avinai, iš dalies – Liūtai)

Šios planetos vyrai tiesiog užhipnotizuoja savo „auką“. Juos galima atpažinti iš kiaurai persmelkiančio žvilgsnio. Tačiau nelinkę leistis į ilgas draugystes. Mat mėgsta stebinti moteris ultimatumu: „arba tu būsi mano, arba viskas baigta tarp mūsų“. Nors vargšė moteris dar nė nespėja pajusti jo aistros. Kadangi Plutono planetos vyrai mėgsta vilioti moteris tarsi iš pasalų ir paslapčiomis. Tik kažkokiu momentu visa tai gali pratrūkti… Todėl geriau su jų jausmais nejuokauti, nes tai ką jie daro – labai rimta.

Tačiau Plutono planetos vyrai – puikūs manipuliuotojai. Kompanijose gali jaustis nejaukiai, tarsi niekam nereikalingas, užtat likę vienu du su moterimi nepalieka jai jokios galimybės atsitraukti. Seksas labai audringas: tiek fizine, tiek psichologine prasme. Plutono planetos vyrai iš širdies atsiduoda jausmams. Tačiau tai ne tik labiausiai aistringi, bet ir pavydūs vyrai.

Kalba mažai, bet ką pasako – viskas būna gerai apgalvota ir pasverta. Suartėjus su Plutono planetos vyru, tarsi apsikeičiama seksualine energija, todėl galima trumpam prarasti ir realybės jausmą.

{alfa2}