Į paskutinę kelionę palydėtas Edmondas Čivinskas (foto, video)

Šiandien, gražią ir giedrą sekmadienio dieną, didelis būrys artimųjų, draugų, kolegų ir Jo talento gerbėjų į paskutinę kelionę palydėjo Edmondą Čivinską. Iš Mažeikių muzikos mokyklos salės išnešant karstą nuaidėjo ne tik graudi vienišo saksofono melodija, bet ir paskutiniai plojimai, skirti Artistui.

 

Prie kapo duobės atsisveikinimo kalbą taręs renginių vedėjas, dainų tekstų autorius Marijus Budraitis ją pradėjo legendinės dainos žodžiais: „Gimiau nei per anksti nei per vėlai, gimiau pačiu laiku …Tik mirštam visados per anksti.”

 

Likę grupės Vairo vyrai, padedami Gyčio Paškevičiaus ir kitų susirinkusiųjų užtraukė Edmondui visados buvusią ypatingą dainą „Ūdrio arija” (Aš papuošiu, žirgo galvą pinavijom…)

 

Dalyvaujant laidotuvėse nebuvo galima nepastebėti šauniai organizuoto Mažeikių policijos darbo. Įspūdingo dydžio laidotuvių procesija mažeikiškių gyvenimą sutrukdė kiek tai buvo įmanoma mažiausiai. Visos sankryžos operatyviai buvo užblokuojamos procesijai prie jų priartėjus. Lygiai taip pat greitai eismas jose ir vėl buvo atnaujinamas.

 

Šį pranešimą norisi užbaigti grupės VAIRAS likusių vyrų žodžiais įrašytais prisiminimų, atsisveikinimo knygoje, į kurią rašyti galėjo bet kuris, atėjęs atsisveikinti su Edmondu.

„Tavo balso trūks visose mūsų dainose…”

 {vsig}2010-02-28_Civinsko_laidotuves{/vsig}

 

 

{parasas}