Mažojo Neilo operacijai reikalingi pinigai jau surinkti

Židikų seniūnė Stanislava Valatkevičienė pranešė, kad visi pinigai, reikalingi Neilo Bružinsko kochlearinės implantacijos operacijai, jau surinkti. Šiuo metu tikslinėje sąskaitoje yra 29 400 litų.

Klausos negalią turinčiam pusantrų metukų berniukui kochlearinės implantacijos operacija numatyta balandžio mėnesį, tuoj po šv. Velykų. Kochlearinio implanto su nešiojamuoju kalbos procesoriumi kaina siekia 78 890 litų. Valstybinė ligonių kasa kompensuoja 54 100 litų.

 

Praėjusių metų pabaigoje Židikų kultūros centre vykusiame muzikiniame-adventiniame vakare operacijai surinkta per 900 litų.

Vasario 18 d. Savivaldybės kultūros centre vyko labdaros koncertas, kuriame koncertavo Vitalija Katunskytė su dukra Monika, saksofonistas Remigijus Kraptavičius, Radži bei Klaipėdos parodijų teatras. Bilietų į šį koncertą parduota už 7 125 litus. Kitus pinigus paaukojo geros valios žmonės, pervedę aukas į tikslinę sąskaitą. Iš šios sąskaitos pinigai gali būti panaudoti tik mažylio operacijai.

 

Berniuko tėvai Živilė ir Mindaugas Bružinskai, drauge su šios labdaros akcijos organizatore S. Valatkevičiene, taria nuoširdžiausius padėkos žodžius visiems, atsiliepusiems į pagalbos šauksmą.

 

{mazeikiai}

{parasas}