„Lietuvos talentų“ nugalėtojas – dantimis grojantis Mikas

Alfa.lt

 Gruodžio 27-osios vakarą daugybė projekto „Lietuvos talentai“ gerbėjų sulaikę kvapą laukė, kam atiteks dešimties tūkstančių eurų vertės prizas. Kaip teigė patys projekto organizatoriai, savo talentus parodyti panoro daugiau nei devyni tūkstančiai žmonių. Finalinius dalyvių pasirodymus vertino projekto komisija: Adolfas Večerskis, Marijus Mikutavičius ir Rūta Ščiogolevaitė, bet lemiamas buvo žiūrovų balsas.

 

Visą Lietuvą savo talentu nustebinęs Mikas laimėjo Lietuvos talentų konkursą.

Jaunuolis sakė, kad repetuoja kelis kartus per dieną, kadangi vaikinas groja dantimis, tai šioms repeticijoms nereikia mokytojo. Po įspūdingo koncerto dantimis, vaikinui projekto komisija negailėjo komplimentų, o M. Mikutavičius juokavo, kad ateis diena, kai savo „muzikos instrumentą“ Mikas galės nešiotis futliare.

 

Vakaro metu komisija neturėjo sprendžiamojo balso renkant nugalėtoją, o daugiausiai žiūrovų simpatijų sulaukė duetas „I.L.I. CREW“, Mikas ir Paulius. Visi dalyviai laukdami verdikto neslėpė savo susijaudinimo.

 

 

 

 

Duetui „I.L.I. CREW“ atiteko trečioji vieta, antrasis liko Paulius , o „Lietuvos talentų“ nugalėtoju tapo Mikas, už kurį balsavo daugiau nei keturiolika tūkstančių projekto žiūrovų. Atsiimdamas prizą vaikinas dėkojo savo tėvams ir dar kartą pademonstravo savo unikalų talentą.

 

 

 

 

Naujienų portalo Alfa.lt skaitytojai taip pat bandė spėti kam atiteks dešimties tūkstačių eurų prizas, apklausos rezultatai parodė, kad pergalę skaitytojai pranašavo Pauliui, o antroje vietoje liko Mikas.