Vakaro tema: Šeši būdai, kaip galima nusibosti vaikinui

Alfa.lt

 Merginos, moterys – gerokai emocionalesnės būtybės, todėl santykiuose su vyrais jų šis charakterio bruožas neretai atlieka meškos paslaugą. Kai supykusios įsikarščiuoja, visai negalvoja: užuot užkariavusios vyrą, jį atstumia. Todėl norėdama, kad gerbėjas domėtųsi jumis ir tada, kai jį užvaldys meilės jausmas, siūlome jums atkreipti dėmesį į kai kurias psichologų rekomendacijas. Kitaip tariant, pateikiame jums svarbiausius šešis santykių atvejus, kurių žūtbūt turėtumėte vengti.

 

Kas valandą skambinti ar siųsti SMS

Nesibaigiantys jūsų skambučiai ar SMS žinučių siuntimas gali išvesti iš pusiausvyros bet kurį vyrą! Todėl turėtumėte atsisakyti šio įpročio ir palikti jam daugiau asmeninės laisvės, užuot be paliovos skambinėjusios ar siuntinėjusios SMS pranešimus, kur klausiate vis to paties: „Ką veiki, kur dabar esi?“ Geriau apsiginkluokite kantrybe ir laukite, kol jis jūsų pasiilgs ir pats paskambinęs klaustų, kur jūs dabar, su kuo ir ką veikiate. Juk pagal savo prigimtį vyrai – medžiotojai!

 

Visada būti pasiruošusiai

Jei jūs esate visada pasiruošusi bėgti pas jį, kai tik šis „sušvilps“, jam susidarys įspūdis, kad jūs neturite kuo užsiimti, nieko nedarote ir nuobodžiaujate. Kai kurios merginos sudaro įspūdį, kad jos nieko neveikia vien dėl to, jog įsitempusios laukia, kada vaikinas pakvies į pasimatymą. Todėl reikėtų išlaikyti „aukso vidurį“: žinoma, gerai, jei skiriate laiko susitikti su savo draugu, tačiau jei jūs turite kokių nors savo planų, nebijokite jam tai pasakyti. Kai merginų gyvenimas nuo kažko priklauso ir daugiau jų niekas nedomina, jos labai greitai nusibosta vaikinams.

 

Labai greitai prisipažinti, kad myli

Yra žmonių, kurie šią sakramentinę frazę ištaria per pirmąjį pasimatymą. Net jei ir jaučiatės įsimylėjusios, geriau nesakykite jam to bent per pirmąjį pasimatymą, nes jis greičiausiai pagalvos, jog sakote netiesą ir nepatikės.

 

Kalbėti apie vestuves

Net jei jūsų galvoje jau susigulėjo būsimų vedybų scenarijus: kur ir kada jos įvyks, kokia suknele pasipuošite, kur praleisite medaus mėnesį, jokiu būdu neištarkite šių minčių garsiai! Daug geriau būtų, jei pasakytumėte, kad jus labiausiai domina ilgalaikiai ir rimti santykiai. Tačiau jei dar pažinčiai neįsibėgėjus pradėsite kalbėti apie vedybas, didelė tikimybė, kad vaikiną išgąsdinsite ir jis gali pabėgti.

 

Viešai skalbti savo apatinius

Neskubėkite viską atvirai išsipasakoti ar atskleisti paslaptis žmogui, kurį dar labai mažai pažįstate. Kai kurios merginos pernelyg greitai mėgsta savo naujam draugui iškloti apie savo buvusįjį, atskleidžia intymias detales, negailėdama pila purvą ant jo ir laukia užuojautos žodžių iš naujojo draugo. Turbūt praeis nemažai laiko, kol jūs pažinsite tą žmogų, kuriam galėtumėte patikėti savo paslaptis ar susikaupusį kartėlį. Tegul ir jis jus pažins artimiau, kad galėtų susidaryti objektyvią nuomonę, nes paskubomis išsakyti neapgalvoti žodžiai gali būti taškas jūsų vos užsimezgusiuose santykiuose.

 

Sutikti pasimylėti per pirmąjį pasimatymą

Dėl sekso per pirmąjį pasimatymą esama įvairių nuomonių. Kai kurie žmonės galvoja, kad tai neturi jokios reikšmės. Nebūtina ilgai susitikinėti, norint intymiai suartėti. Kiti – priešingai, tam teikia didelės reikšmės. Žinoma, pasitaiko, kad ilgalaikiai santykiai užsimezga ir po to, kai pora pasimyli per pirmąjį pasimatymą.

 

Tačiau vis dėlto tai – reti atvejai. Iš tikrųjų, jei jūs tikitės rimtų ir ilgalaikių santykių, geriau būtų kurį laiką atidėti seksą. Vyras labiau įvertins, jei turės galimybę pažinti jus geriau, kol jūsų santykiai taps intymūs. Jei vis dėlto pasimylėjote per pirmąjį pasimatymą, greičiausiai jis jums nepaskambins. Arba paskambins, jei jis vėl užsinorės su jumis vien intymaus kontakto.