Vyras, alergiškas savo žmonai

Balsas.lt

 Vyrą, kuris yra alergiškas savo žmonai, išberia vos tik prie jos prisiartinus. Taip yra todėl, kad 45 metų Darrenas Youngas yra alergiškas komponentams, įeinantiems į kremų ir kūno losjonų sudėtį. Kontaktuojant su chemine medžiaga, vadinama polietileno glikolis, sutrinka vyro širdies ritmas, jo kūnas ištinsta.

 

Pietų Jorkšyre (Didžioji Britanija) vairuotoju dirbantis Youngas negali prisiartinti prie savo žmonos Sue, jeigu ji yra naudojusi kokį nors kremą. Vyras pasakojo dienraščiui „The Sun”:

 

„Atėjus laikui miegoti Sue nereikia atsikalbinėti motyvuojant galvos skausmu. Tereikia pasakyti, kad ji naudojo kūno losjoną, ir tai mane nužudo. Ir tai susiję ne tik su Sue. Ta pati reakcija kyla ir tuomet, kai aš nueinu į aludę ar restoraną, kur sėdi moterys. Gydytojai negali paaiškinti, kokios priežastys nulėmė šį mano negalavimą”.

 

Youngas suprato esantis alergiškas po to, kai besigydant pėdų problemas jam buvo suleista steroidų, kurių sudėtyje yra polietileno glikolio. Vyro veidas ištino, širdis nustojo plakusi, jam buvo suteikta skubi medicininė pagalba. Dabar vyras turi saugotis ir nuolat vartoti vaistus.