Mažeikiuose sulaikyti narkotinėmis medžiagomis disponavę vyrai

2009 m. balandžio 9 d. popietę, tikslu patikrinti gautą operatyvinę informaciją, Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, nuvyko nurodytu adresu. Patalpose buvo pil. R. I., gim. 1963 m., S. V., gim. 1969 m., E. P., gim. 1975 m., A. B., gim. 1976 m., D. V., gim. 1982 m. 

Atliekant dalinę asmenų apžiūrą, pas pil. R. I. buvo rasta juodos spalvos odinė piniginė, kurioje buvo du polietileniniai maišeliai su baltos spalvos milteliais, kaip įtariama, tai narkotinės-psichotropinės medžiagos. Pas kitus asmenis buvo rasti vienkartiniai švirkštai. Be to, visų vyriškių išsiplėtę akių vyzdžiai, nerišli kalba, nekoordinuoti judesiai išdavė, jog jie visi yra vartoję šio uždrausto preparato. Taip pat nustatyta, jog pil. D. V. yra paieškomas Alytaus policijos pareigūnų už nusikalstamą veiką.

 

Visi asmenys buvo pristatyti į Mažeikių rajono policijos komisariatą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. 1 d. (dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis).

 

www.policija.lt ir www.infomazeikiai.lt informacija.