2009 m. sausio 18 d.

18 metų diena, 03 metų savaitė.

Saulė teka 8:30, leidžiasi 16:30. Dienos ilgumas 08:00. Mėnulio fazė – Delčia. Oro

temperatūra dieną nuo -3 iki -5, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas

pietryčių, 3-6m/s. Oro temperatūra naktį nuo -5 iki -7, debesuota, be kritulių. Vėjas

pietryčių, 3-6 m/s.

Dienos patarimas – Pavojingiausias dalykas pasaulyje – šokti per bedugnę dviem

šuoliais. (D. L. Džordžas)

Nepamiršk pasveikinti – Libertos, Jogailės, Gedgaudo.

Dienos anekdotas

Sausio 18 dienos horoskopą 12 Zodiako ženklų rasite paspaudę skaityti daugiau.

Avinas

Jokių naujovių! Kiek įmanydamas elkitės kaip visada, dirbkite įprastus darbus, vaikščiokite gerai žinomais takeliais. Mažiausios permainos gali sukelti gan audringą svarbių ir įtakingų žmonių reakciją.

Tauras

Pernelyg nepasikliaukite pirmu įspūdžiu. Jis gal ir labai stiprus, bet anaiptol nebūtinai teisingas. Kad tik nereikėtų rytoj gailėtis neapdairių šios dienos žodžių ar veiksmų.

Dvyniai

Koncentruokitės į vieną, patį svarbiausią darbą. Bet koks nukrypimas į šalį, neplanuota improvizacija – ir vėjais gali nueiti ne tik šios dienos triūsas…

Vėžys

Pati geriausia investicija šiandien – geri darbai, nuoširdi pagalba, labdara. Konkretaus ir greito atlygio nesitikėkite, jei esate pratęs viską matuoti tik pinigais, šia diena tikriausiai nusivilsite.

Liūtas

Esate pasiryžęs bet kam, kad tik nereikėtų užsiimti tuo, kuo iš tiesų ir privalote užsiimti? Padėkite draugui išspręsti jo problemas, ir galbūt rytoj jis jums padės išspręsti jūsiškes.

Mergelė

Šiandien galite sudaryti sutartį ar duoti pažadą, dėl kurio vėliau teks stipriai gailėtis. Kad ir kokia didelė pagunda, neskubėkite priimti sprendimo, atidžiai pasverkite visus privalumus ir trūkumus.

Svarstyklės

Tegu žmonės jus priima tokį, koks esate. Jiems patiems bus blogiau, jei nepanorės to daryti. Nesistenkite savęs keisti tik todėl, kad kažkam viena ar kita jūsų savybė nepatinka.

Skorpionas

Kad ir kur bėgtumėte, nuo savęs nepabėgsite. Jau atėjo laikas prisėsti ir ramiai apsvarstyti įsisenėjusią problemą. Ką čia slėpti, tai bus psichologiškai nelengvas ir varginantis užsiėmimas.

Šaulys

Šiandien stiprioji jūsų pusė – absoliučiai nenuginčijama logika. Vis dėlto nederėtų to paties tikėtis ir iš aplinkinių – čia jūsų laukia skaudus nusivylimas…

Ožiaragis

Ne pati geriausia diena kurti planus, ypač toli siekiančius. Jei ketinate suregzti kokią intrigą, jūsų laukia garantuota nesėkmė. Nemėginkite įžiūrėti toliau, nei mato akys.

Vandenis

Įprasti, kiekvieną dieną matomi daiktai ar veidai vargiai jus įkvėps kūrybiniam darbui, drąsiems ieškojimams ar originaliems sprendimams. Verkiant reikia kažko iš principo naujo. Ieškodamas savo elgesiu galite nustebinti net tuos, kurie manosi gerai jus pažįstą.

Žuvys

Nesvarbu, ar jūs tam turėjote įtakos, ar ne, bet įvykiai iš esmės keičia savo kryptį ir tempą. Tam, kad gautumėte aiškų ir paprastą rezultatą, gali tekti imtis gana originalių ir drąsių veiksmų.

www.vytautus.com