2008 m. gruodžio 2 d.

337 metų diena, 49 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:19, leidžiasi 15:57. Dienos ilgumas 07:38.
Mėnulio fazė – jaunatis.
Temperatūra – dieną +5 iki +7, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 5-9 m/s, naktį  +3 iki +5, debesuota, lietus. Vėjas pietų, 7-12 m/s.

 

1994 m. isteigtas Lietuvos žmogaus teisių centras.
2005 m. Kenneth Boyd tapo 1000-ju nuo 1976 m., kuriam JAV buvo įvykdyta mirties bausmė.

 

Patarimas – Niekada nešluok namų vakare – sudrumsi šeimos sapnus.

Nepamiršk pasveikinti – Liucijų, Svirgailą, Milmantę, Aureliją ir Pauliną.

 

Dienos anekdotas.

 

Gruodžio 2 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Naudos bei pasitenkinimo metas. Spręskite finansines problemas. Tai puikus laikas sandoriams, imti kreditą, skolintis, kreiptis į rėmėjus, taip pat investuoti pinigus. Jei ketinate įsigyti vertingą, brangų daiktą, baldą savo namams – ši diena puiki.

Tauras

Labiau pasikliaukite savo galimybėmis – jūsų įtaka įvykių eigai bus didelė. Galite pasiekti nemažo pripažinimo – verta pakovoti už savo svarbiausius tikslus.

Dvyniai

Jei jums reikia sutvarkyti kokį nors konfidencialų reikalą, imkitės to neatidėliodami. Galite sulaukti vertingos slaptos pagalbos. Palanku ieškoti dingusių daiktų, dokumentų. Itin romantiškas vakaras – susitikite su senais draugais.

Vėžys

Jūs sukaupėte pakankamai jėgų, esate pozityviai nusiteikę ir galite dabar rasti patį geriausią sprendimą. Jus parems, supras, ir jūsų reikalai pajudės gera linkme. Susitikite su gerais draugais.

Liūtas

Galite būti priversti rizikuoti, priimti svarbų sprendimą. Nebijokite būti kategoriški, reiklūs, ypač kai tai bus susiję su jūsų karjera.

Mergelė

Tai pati sėkmingiausia diena šią savaitę, kai galima daug ką pasiekti. Itin palankios kelionės, kontaktai su užsieniečiais, viešnagės bei meilės pasimatymai.

Svarstyklės

Viskas geriau, nei manote. Bet jei jūsų nuotaika nekokia, nieko neprarasite, jei kitai dienai atidėsite visas savo problemas.

Skorpionas

Pakaks objektyvumo bei įžvalgumo atsirenkant, su kuo jums pakeliui. Tai naudingų sąjungų, pelningų bei patikimų susitarimų metas. Beje, nuo šiandien jūsų reikalai ims kiek strigti – susitaikykite su tuo ir nieko iš esmės naujo nesiimkite iki kito mėnesio antros pusės.

Šaulys

Negaiškite laiko niekams – imkitės svarbių, rimtų darbų. Spręskite pagrindines darbo, užmokesčio problemas. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus vertingi. Tinkamas metas tikrinti sveikatą, palanku pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą.

Ožiaragis

Nuostabus laikas – svajonės netikėtai išsipildo. Jei jums reikia rizikuoti, darykite tai dabar. Tai sėkmės metas ne tik veikloje, bet ir meilėje.

Vandenis

Nesiskubinkite, nieko nesiekite jėga, ruoškite dirvą būsimai veiklai. Itin svarbius reikalus patartina atidėti kitai dienai. Šiandien neverta imtis ir avantiūrų. Vakaras itin palankus susitikimams su bičiuliais.

Žuvys

Šios dienos naujienos ir susitikimai jus nudžiugins, padės atgauti tikėjimą savo ateitimi. Gera proga greit išspręsti komplikuotą problemą, kreiptis pagalbos į įtakingą draugą ar giminaitį, pasirašinėti svarbius dokumentus.