Atsakomybės apribojimas

Portalo Infomažeikiai.lt specializacija – žinių pateikimas bei įvairiausių naujienų publikavimas. Tačiau už straipsnių, komentarų, konsultacijų,skelbimų panaudojimą atsakingas pats vartotojas.

Infomažeikiai.lt įmonių katalogo tikslas – pateikti informaciją apie Mažeikių rajono įmones. Už informacijos apie konkrečią įmonę pateikimą portalui atsakinga pati įmonė. Už pasikeitusios informacijos apie įmonę atnaujinimą atsakinga pati įmonė – ją atstovaujantis asmuo turi susisiekti su portalo Infomažeikiai.lt administracija.

Portalo Infomažeikiai.lt pateikiamoje medžiagoje gali būti techninių netikslumų ar tipografijos klaidų. Infomažeikiai.lt gali atlikti pakeitimus ar pataisas bet kuriuo metu. Infomažeikiai.lt nėra atsakingas už portale esančių nuorodų – svetainių turinį.

Infomažeikiai.lt negarantuoja, kad paslaugos funkcionavimas bus nepertraukiamas ir be klaidų, kad defektai bus ištaisyti ar kad paslauga bus apsaugota nuo virusų ar kitų kenksmingų komponentų. Jūs suprantate ir sutinkate, kad bet kokia medžiaga, kurią jūs skaitote, atsisiunčiate ar kitaip gaunate naudodamiesi paslauga, yra išimtinai jūsų nuožiūra bei rizika, ir tik jūs atsakote už žalą, padarytą jūsų sveikatai, kompiuterinei sistemai, jūs tai pat prisiimate visas išlaidas būtinoms aptarnavimo paslaugoms, remontui ar pataisoms.


Infomažeikiai.lt administracija neatsako už naudotojų skelbimuose publikuojamą informaciją bei jos tematiką.

Infomažeikiai.lt administracija turi lemiamą balsą visuose ginčuose su naudotojais. Nepatenkinti naudotojai bet kuriuo momentu gali atsisakyti naudotis sistemos paslaugomis.

Infomažeikiai.lt administracija neatsako už sistemos veikimo sutrikimus.

Infomažeikiai.lt administracija pasilieka teisę keisti šias taisykles.

Infomažeikiai.lt  administracija turi teisę siųsti informacinio pobūdžio pranešimus, o Klientai turi teisę jų atsisakyti.

Infomažeikiai.lt pasilieka teisę keisti organizuojamų žaidimų taisykles bet kada, be išankstinio perspėjimo.

Griežtai draudžiama naudoti ir platinti portale Infomažeikiai.lt esančią tekstinę bei grafinę informaciją kituose interneto tinklalapiuose bei žiniasklaidos priemonėse. 

Gavus sutikimą, cituojant būtina nurodyti informacijos šaltinį –  Infomažeikiai.lt