Naujiena!!!

Skelbimų paieška

Susisiekime

Nori pranešti apie įvykį, renginį???

El.paštas: naujienos@infomazeikiai.lt

Naujausi komentarai

Artimiausi renginiai

NOEVENTS

Aplankyk!!!

Grupė SEKUNDA
Vestuviniai Muzikantai vestuvėms!

Salotos „Vaišės Triušiui“ PDF Spausdinti Email
Straipsnį paruošė Alina Goršenina | 2011 m. vasario 26, Šeštadienis, 09:26

Jums reikės:
200 g vištienos filė,
300 g bulvių,
300 g grybų (pievagrybių, baravykų ar kitokių),
300 g morkų,
2 kiaušinių,
150 g svogūnų,
trupučio majonezo,
druskos,
krapų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Išvirkite kiaušinius, morkas ir bulves, atvėsinkite, nulupkite. Išvirkite vištienos filė. Smulkiai supjaustykite svogūnus ir grybus. Keptuvėje su aliejumi pakepkite svogūnus, tada sudėkite grybus ir kepkite apie 15 min. Bulves, morkas ir kiaušinius smulkiai sutarkuokite.

Vištieną supjaustykite mažais gabaliukais. Į didelę lėkštę dėkite bulves formuodami pailgą morkos formą. Patepkite majonezu. Ant bulvių sluoksnio dėkite grybus. Ant jų - susmulkintą vištieną. Pabarstykite truputį druskos ir patepkite majonezu.

Toliau dėkite kiaušinių sluoksnį ir taip pat patepkite majonezu. Ant viršaus ir šonų sudėkite morkas, suformuodami gražią morkos formą. Vietoj morkos lapų įsmeikite kuokštelį krapų. „Morkoje“ peiliu įspauskite rėželius, kad ji atrodytu tikroviškiau.

 

 

 
Kiti straipsniai šioje kategorijoje
Pridėti naują komentarą
KOMENTARAI
Vardas:
El. paštas:
 
Komentaro pavadinimas:
Žemiau galite rašyti savo komentarą:
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Įveskite paveiksliuke matomus simbolius.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

KOMENTARAI

Sukūrė Inforena   Kuriant panaudota atvirojo kodo TVS Joomla