Naujiena!!!

Skelbimų paieška

Susisiekime

Nori pranešti apie įvykį, renginį???

El.paštas: naujienos@infomazeikiai.lt

Naujausi komentarai

Artimiausi renginiai

NOEVENTS

Aplankyk!!!

Grupė SEKUNDA
Vestuviniai Muzikantai vestuvėms!

Pyragas su triušiena PDF Spausdinti Email
Straipsnį paruošė Administratorius | 2013 m. balandžio 27, Šeštadienis, 09:04

SUDĖTIS
kvietiniai miltai 250 g
kiaušiniai 1 vnt.
sviestas 140 g
vanduo 2 šaukštai
druska
triušiena 250 g
cukinija 1 vnt. (nedidelė)
baklažanai pusė

 

svogūnai pusė
paprika pusė
česnakai 2 skiltelės
morkos 1 vnt.
čiobreliai
juodieji pipirai
perlinės kruopos 1 stiklinė
GAMINIMAS:

Į miltus sudėti pjaustytą sviestą, įmušti kiaušinį, įpilti vandens, įberti druskos ir užminkyti tešlą. Jos rutulį suvynioti į foliją ir valandai laiko dėti į šaldytuvą.

Iš tešlos truputį paimti ir padėti atskirai, reikės viršui pyrago. Iš tešlos iškočioti skritulį aplipdyti kepimo indą, subadyti šakute ir dar pusvalandį dėti į šaldytuvą. Triušieną išvirti ir nusiimti nuo kaulo, supjaustyti smulkiai. Išvirti perlines kruopas.

Į keptuvę sudėti supjaustytą mėsą, sudėti pjaustytas cukinijas, baklažaną, morkas, svogūną, įpilti truputėlį daržovių sultinio ir viską pakepinti apie 10 minučių. Baigiant kepti sudėti virtas perlines kruopas, truputį druskos, pipirų, čiobrelių ir išmaišyti. Atšalusią tešlą apspausti kepimo indą ir šonus, sudėti įdarą, ant viršaus uždėti likusią tešlos dalį (iškočiotą). Kepti 180 laispnių orkaitėje apie 30-40 min.


Skanaus!

 
Kiti straipsniai šioje kategorijoje
Pridėti naują komentarą
KOMENTARAI
Vardas:
El. paštas:
 
Komentaro pavadinimas:
Žemiau galite rašyti savo komentarą:
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Įveskite paveiksliuke matomus simbolius.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

KOMENTARAI

Sukūrė Inforena   Kuriant panaudota atvirojo kodo TVS Joomla