Naujiena!!!

Skelbimų paieška

Susisiekime

Nori pranešti apie įvykį, renginį???

El.paštas: naujienos@infomazeikiai.lt

Naujausi komentarai

Artimiausi renginiai

NOEVENTS

Aplankyk!!!

Grupė SEKUNDA
Vestuviniai Muzikantai vestuvėms!

Saldi sekmadienio popietė PDF Spausdinti Email
Straipsnį paruošė Administratorius | 2012 m. lapkričio 18, Sekmadienis, 13:35
Norisi kažko skanaus? Siūlome keletą greitai paruošiamų skanėstų. Puikiai tiks ir patiems pasigardžiuoti, ir svečiams pavaišinti.
OBUOLIŲ APKEPĖLĖ
4 asmenims. Pagaminsite per 45 min.
Produktai įdarui:

6 vidutinio dydžio obuoliai; 6 valg. š. cukraus; 1 arbat. š. cinamono; 1 valg. š. imbiero miltelių; 1 valg. š. sviesto.
Tešlai:
100 g rudojo cukraus; 100 g miltų; 100 g avižinių dribsnių, 2 valg. š. sviesto.
Kaip gaminti

1. Nulupkite obuolius, pašalinkite sėklas, supjaustykite stambiomis riekelėmis arba kubeliais. Sudėkite į vienos porcijos sviestu pateptus kepimo indus, pabarstykite cukrumi, cinamonu ir imbieru.

2. Dubenyje sumaišykite sviestą ir rudąjį cukrų, suberkite miltus ir avižinius dribsnius, patrinkite mišinį pirštais, kad dribsniai apsiveltų cukrumi ir miltais. Apibarstykite juo obuolius, uždenkite indelius folija ir kepkite 10 min. 200ºC temperatūros orkaitėje. Nuimkite foliją ir kepkite dar maždaug 20 min., kol suminkštės obuoliai ir paviršius šiek tiek apskrus.

Kulinaro patarimas: obuolių apkepėlę galite tiekti ir dar karštą, ir atšaldytą. Prie karštos apkepėlės labai tinka vaniliniai ledai.


 
Kiti straipsniai šioje kategorijoje
Pridėti naują komentarą
KOMENTARAI
Vardas:
El. paštas:
 
Komentaro pavadinimas:
Žemiau galite rašyti savo komentarą:
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Įveskite paveiksliuke matomus simbolius.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

KOMENTARAI

Sukūrė Inforena   Kuriant panaudota atvirojo kodo TVS Joomla