Naujiena!!!

Skelbimų paieška

Susisiekime

Nori pranešti apie įvykį, renginį???

El.paštas: naujienos@infomazeikiai.lt

Naujausi komentarai

Artimiausi renginiai

NOEVENTS

Aplankyk!!!

Grupė SEKUNDA
Vestuviniai Muzikantai vestuvėms!

Sekmadienio receptas. Agurkų „taurelės“ PDF Spausdinti Email
Straipsnį paruošė Administratorius | 2012 m. kovo 18, Sekmadienis, 06:34

Jums reikės:

2 ilgavaisių agurkų;

2 šaukštų apelsinų sulčių;

300 g kalakutienos filė;

druskos;

po šaukštą fetos ir grietinės;

šaukšto skysto medaus;

šaukštelio džiovintų prieskoninių žolelių mišinio;

svogūno;

tarkuoto šviežio imbiero.

 

Paruošimas

 

Agurkus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite maždaug 6 cm ilgio gabalėliais. Kiekvienam iš galo šaukšteliu išskobkite didžiąją dalį minkštimo. Kalakutieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, supjaustykite gabalėliais, apibarstykite prieskoninėmis žolelėmis, druska ir išmaišykite. Palikite pusvalandžiui pastovėti.

 

Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite karštuose riebaluose, sukrėskite medų, suberkite imbierą, supilkite apelsinų sultis, išmaišykite ir apie minutę pakaitinkite. Sudėkite paukštieną ir maišydami kepkite apie 15 minučių.

 

Nukėlę nuo ugnies, palikite, kad atvėstų. Pikantiška mase prikimškite agurkų „taureles“. Ant viršaus užkrėskite šaukštelį su grietine išsuktos fetos. Tiekdami puoškite šviežių krapų šakelėmis.

 

Skanaus!

 


 
Kiti straipsniai šioje kategorijoje
Pridėti naują komentarą
KOMENTARAI
Vardas:
El. paštas:
 
Komentaro pavadinimas:
Žemiau galite rašyti savo komentarą:
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Įveskite paveiksliuke matomus simbolius.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

KOMENTARAI

Sukūrė Inforena   Kuriant panaudota atvirojo kodo TVS Joomla