Naujiena!!!

Skelbimų paieška

Susisiekime

Nori pranešti apie įvykį, renginį???

El.paštas: naujienos@infomazeikiai.lt

Naujausi komentarai

Artimiausi renginiai

NOEVENTS

Aplankyk!!!

Grupė SEKUNDA
Vestuviniai Muzikantai vestuvėms!

Varškės apkepas su obuoliais PDF Spausdinti Email
Straipsnį paruošė Irma Peldė | 2012 m. vasario 18, Šeštadienis, 06:10

Jums reikės:

500 g nuluptų obuolių be sėklų;

500 g minkštos varškės;

3 kiaušinių trynių;

50 g lydyto sviesto;

2 valgomųjų šaukštų romo;

citrinos žievelės;

cinamono;

2 pakelių vanilės skonio pudingo miltelių;

25 g manų kruopų;

4 g kepimo miltelių;

3 kiaušinių baltymų;

120 g cukraus miltelių;

50 g razinų.

 

Gaminimas

 

Nuluptus obuolius be sėklų supjaustyti stambiais gabaliukais. Kepimo formą (25x30) ištepti riebalais ir tolygiai sudėti obuolius.

 

Varškę, trynius, sviestą, romą, citrinos žievelę sudėti į dubenį. Suberti kepimo miltelius sumaišytus su pudingo milteliais ir manų kruopomis. Viską gerai išmaišyti.

 

Baltymus suplakti iki standžių putų pamažu suberiant cukraus miltelius.

 

Į varškės masę atsargiai supilti suplaktus baltymus ir suberti razinas. Gautą masę supilti ant obuolių ir įdėti į orkaitę. Kepti 170˚ C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

 

Iškeptą apkepą šiek tiek atvėsinti ir šiltą patiekti ant stalo.

 

Skanaus!

 

 

 
Kiti straipsniai šioje kategorijoje
Pridėti naują komentarą
KOMENTARAI
Vardas:
El. paštas:
 
Komentaro pavadinimas:
Žemiau galite rašyti savo komentarą:
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Įveskite paveiksliuke matomus simbolius.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

KOMENTARAI

Sukūrė Inforena   Kuriant panaudota atvirojo kodo TVS Joomla