Naujiena!!!

Skelbimų paieška

Susisiekime

Nori pranešti apie įvykį, renginį???

El.paštas: naujienos@infomazeikiai.lt

Naujausi komentarai

Artimiausi renginiai

NOEVENTS

Aplankyk!!!

Grupė SEKUNDA
Vestuviniai Muzikantai vestuvėms!

Įdaryti pievagrybiai PDF Spausdinti Email
Straipsnį paruošė Irma Peldė | 2011 m. gruodžio 04, Sekmadienis, 05:48

Patiekalui reikės:

20 vidutinio dydžio pievagrybių (apie 600 g);

druskos.

Įdarui reikės:

200 g veršienos arba kiaulienos smegenėlių;

nedidelio svogūno;

1 valgomojo šaukšto citrinų sulčių;

1 valgomojo šaukšto susmulkintų petražolių lapelių;

druskos;

pipirų;

1 valgomojo šaukšto sviesto.

 

Gaminimas

                
Nuplaukite pievagrybius, nusausinkite ir nupjaukite kotelius. Kepurėles nulupkite ir apvirkite (10 min.) pasūdytame vandenyje. Paskui išimkite ir nuvarvinkite.

 

Paruoškite įdarą: keptuvėje įkaitinkite sviestą ir apkepinkite smulkiai supjaustytus pievagrybių kotelius, išimkite juos ir sudėkite į lėkštelę. Smegenėles sudėkite į dubenėlį, apšlakstykite citrinų sultimis bei užpilkite verdančiu vandeniu. Po 2 min. išimkite, nulupkite plėves.

 

Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir pakepinkite smulkiai sutarkuotą svogūną. Paskui sudėkite smegenėles ir dar kepkite 2–3 min. Sudėkite pakepintus pievagrybių kotelius, petražolių lapelius, išmaišykite, pasūdykite, pagardinkite pipirais.

 

Pievagrybių kepurėles pripildykite įdaru, sudėkite į riebalais išteptą kepimo skardą ir 10–15 min. kepkite iki 180 ºC įkaitintoje orkaitėje.

 

Skanaus!

 

 

 
Kiti straipsniai šioje kategorijoje
Pridėti naują komentarą
KOMENTARAI
Vardas:
El. paštas:
 
Komentaro pavadinimas:
Žemiau galite rašyti savo komentarą:
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Įveskite paveiksliuke matomus simbolius.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

KOMENTARAI

Sukūrė Inforena   Kuriant panaudota atvirojo kodo TVS Joomla