Naujiena!!!

Skelbimų paieška

Susisiekime

Nori pranešti apie įvykį, renginį???

El.paštas: naujienos@infomazeikiai.lt

Naujausi komentarai

Artimiausi renginiai

NOEVENTS

Aplankyk!!!

Grupė SEKUNDA
Vestuviniai Muzikantai vestuvėms!

Moliūgų desertas su obuoliais ir graikiniais riešutais PDF Spausdinti Email
Straipsnį paruošė Irma Peldė | 2011 m. lapkričio 27, Sekmadienis, 05:53

Patiekalui reikės:

50 g sviesto;

100 ml rudojo cukraus;

250 g nulupto ir supjaustyto kubeliais moliūgo;

2 neluptų obuolių, supjaustytų skiltelėmis;

100 ml išlukštentų graikinių riešutų;

1 arbatinio šaukštelio cinamono;

puses citrinos sulčių.

 

Vaniliniam maskarponės sūrio padažui reikės:

 

150 g maskarponės sūrio;

1 didelio šaukšto vanilinio cukraus;

2 arbatinių šaukštelių skysto medaus.

 

Gaminimas

 

Paruoškite padažą: sumaišykite maskarponės sūrį, vanilinį cukrų ir medų, palikite stovėti.

 

Ištirpinkite keptuvėje sviestą, supilkite cukrų ir maišykite 20 sekundžių. Suberkite pjaustytą moliūgą ir kepkite keletą minučių, tuomet suberkite obuolius, riešutus ir cinamoną. Truputį pavirkite ir, nuėmę nuo ugnies, paskaninkite citrinos sultimis.

 

Desertas valgomas šiltas su vaniliniu maskarponės sūrio padažu.

 

Skanaus!

 


 
Kiti straipsniai šioje kategorijoje
Pridėti naują komentarą
KOMENTARAI
Vardas:
El. paštas:
 
Komentaro pavadinimas:
Žemiau galite rašyti savo komentarą:
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Įveskite paveiksliuke matomus simbolius.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

KOMENTARAI

Sukūrė Inforena   Kuriant panaudota atvirojo kodo TVS Joomla