Naujiena!!!

Skelbimų paieška

Susisiekime

Nori pranešti apie įvykį, renginį???

El.paštas: naujienos@infomazeikiai.lt

Naujausi komentarai

Artimiausi renginiai

NOEVENTS

Aplankyk!!!

Grupė SEKUNDA
Vestuviniai Muzikantai vestuvėms!

Čeburėkai su vaflių lakštais alaus tešloje PDF Spausdinti Email
Straipsnį paruošė Irma Peldė | 2011 m. lapkričio 13, Sekmadienis, 06:04

Jums reikės:

0,5 - 1 kg faršo;

vaflių lakštų;

svogūno;

česnako;

druskos;

pipirų;

cukraus;

miltų;

2 - 3 kiaušinių;

0,5 l alaus;

stiklinės sėlenų;

aliejaus.

 

Gaminimas

 

Pirmiausia pasigaminkite tešlą: įkulkite kiaušinius, įdėkite druskos, 0,5 šaukštelio cukraus, supilkite alų. Viską išplakite, tada supilkite miltus. Miltų reikia pilti tiek, kad išeitų labai tiršta blynų tešla.

 

Į faršą sudėkite smulkintus svogūnus, česnaką, įdėkite druskos, pipirų ir sėlenų, įpilkite pusę stiklinės vandens arba stiklinę kefyro. Viską gerai išminkykite.

 

Ant vaflių lakštų tepkite faršą (1 cm storio), tada ant viršaus uždėkite kitą lakštą ir iš karto pjaustykite, nes suminkštėjus vafliams bus sunku juos supjaustyti. Vaflius pjaustykite trikampiais.

 

Vaflių ir faršo trikampius apvoliokite tešloje ir virkite įkaitintame aliejuje.

 

Skanaus!

 


 
Kiti straipsniai šioje kategorijoje
Pridėti naują komentarą
KOMENTARAI
Vardas:
El. paštas:
 
Komentaro pavadinimas:
Žemiau galite rašyti savo komentarą:
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Įveskite paveiksliuke matomus simbolius.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

KOMENTARAI

Sukūrė Inforena   Kuriant panaudota atvirojo kodo TVS Joomla