Naujiena!!!

Skelbimų paieška

Susisiekime

Nori pranešti apie įvykį, renginį???

El.paštas: naujienos@infomazeikiai.lt

Naujausi komentarai

Artimiausi renginiai

NOEVENTS

Aplankyk!!!

Grupė SEKUNDA
Vestuviniai Muzikantai vestuvėms!

Sausainiai „Raganos pirštai“ PDF Spausdinti Email
Straipsnį paruošė Irma Peldė | 2011 m. spalio 31, Pirmadienis, 04:55

Jums reikės:

230 g sviesto;

3/4 stiklinės cukraus pudros;

1 kiaušinio;

1,5 stiklinės kvietinių miltų;

1 stiklinės kukurūzų miltų;

1 a. šaukštelio kepimo miltelių;

kelių lašų migdolų kvapų;

1/2 a. šaukštelio druskos;

1/2 stiklinės nuluptų migdolų.

 

Gaminimas

 

Į persijotus miltus sudėkite gabalėliais pjaustytą sviestą, paminkykite, įmuškite kiaušinį, įberkite cukraus pudrą, kepimo miltelius, kvapus ir greitai suminkykite tešlą. Apvyniokite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą valandai.

 

Iš atšaldytos tešlos formuokite pirštelius, šiek tiek mažesnius nei jūsų, nes kepant jie pasipūs. Į nago vietą įdėkite migdolo puselę.

 

Pirštelius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir dėkite kepti į įkaitintą iki 190° C orkaitę apie 15 minučių, kol piršteliai pagels.

 

Skanaus!

 

 

 
Kiti straipsniai šioje kategorijoje
Pridėti naują komentarą
KOMENTARAI
Vardas:
El. paštas:
 
Komentaro pavadinimas:
Žemiau galite rašyti savo komentarą:
:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:
Įveskite paveiksliuke matomus simbolius.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

KOMENTARAI

Sukūrė Inforena   Kuriant panaudota atvirojo kodo TVS Joomla